Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Bergen

Startlocatie: Den Nationale Scene

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Het is Kerstmis 1664 wanneer er een grote handelsvloot van de VOC aan de lange reis terug naar huis begint. De schepen zijn volgeladen met specerijen, zijde, parels en diamanten. De totale waarde wordt geschat op meer dan elf miljoen gulden! Om de kostbare vracht te beschermen tegen de vijandige Engelsen, besluit de VOC via het neutrale Bergen te varen.

De schepen zijn al een aantal maanden onderweg als de Engelsen lucht krijgen van de rijkdom aan boord. Deze vracht willen ze maar al te graag hebben! De VOC schakelt de hulp in van admiraal Michiel de Ruyter voordat op 12 augustus de Slag in de Baai van Bergen losbarst. De admiraal is al in de stad, maar moet nu zo snel mogelijk terugkeren naar zijn vloot. Hoe komt De Ruyter snel en ongezien bij zijn schepen?

Escape the city

Jullie gaan samen met Michiel de Ruyter op zoek naar de geheime uitgang van Bergen. Los alle vragen en opdrachten in deze citygame op en ontcijfer cryptische raadsels en aanwijzingen. Lukt het jullie om binnen twee uur de uitgang te vinden? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij theater Den Nationale Scene, succes!

Escape Tour Bergen
Escape Tour Bergen
Escape Tour Bergen
Escape Tour Bergen
Escape Tour Bergen
Escape Tour Bergen

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?