Laatst gespeelde Escape Tour was in Nijmegen

Escape Tour Bern

Startlocatie: Bärenplatz

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Begin 20e eeuw werd de dienstplicht ingesteld in Duitsland. Het was misschien wel nodig, maar niet iedereen was daar even blij mee. Zeker Albert Einstein niet! Hij had er zo de pest in dat hij besloot te emigreren naar Zwitserland. Wat kon hem dat Duitse staatsburgerschap schelen. Helemaal niks!

Aangekomen in het Bern bouwde Einstein een nieuw leven op. Hij vervolgde zijn studie en niet veel later ontmoette hij Mileva. Hun wederzijdse interesse resulteerde in een huwelijk, dat werd bekroond met drie fantastische kinderen. Het leven in de mooie stad Bern was goed en iedereen had het naar zijn zin. Niks aan hand zou je denken. Tot de wereldberoemde wetenschapper hals over kop de stad moest ontvluchten.

Escape the city

Met de Escape Tour Bern ontdekken jullie waarom én hoe Einstein op zoek moest naar de geheime uitgang. Aan de hand van de app dwalen jullie langs bijzondere plekjes van de stad. Ondertussen voltooien jullie leuke opdrachten en cryptische raadsels die op het scherm van de smartphone verschijnen. Vinden jullie binnen 2 uur de geheime uitgang van Bern? Dan wordt dat beloond met een plekje op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij Bärenplatz, succes!

Escape Tour Bern
Escape Tour Bern
Escape Tour Bern
Escape Tour Bern
Escape Tour Bern
Escape Tour Bern

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?