Laatst gespeelde Escape Tour was in Nijmegen

Escape Tour Brussel

Startlocatie: Place des Palais

Boek deze game in de taal:
Engels
Nederlands

Samen met zijn broer maakte Napoleon Bonaparte in 1806 Brussel onveilig. Hij maakte de dienst uit en bepaalde (bijna) alles. Toch was er één ding waar hij geen invloed op had, dat lelijke maar o zo populaire Manneken Pis. Hij wilde er van af maar dat zou niet in goede aarde vallen. Met de Escape Tour Brussel kruipen jullie in de huid van Napoleon en gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Brussel. Maar waarom?

Het Manneken Pis was een doorn in zijn oog, ondanks dat de vader van zijn minnares de ontwerper van het beeldje was besloot Napoleon het beeldje in het geheim te laten verdwijnen. De ontwerper was woest en plande een aanslag op Napoleon. Gelukkig overleefd Napoleon de aanslag, maar hij is zijn leven dus niet meer veilig... Met de Escape Tour moeten jullie net als Napoleon binnen 2 uur de geheime uitgang van Brussel zien te vinden. Zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

De uitgang kunnen jullie vinden als jullie alle opdrachten voltooien, vragen goed beantwoorden en de cryptische aanwijzingen weten te ontcijferen. Ondertussen komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Brussel! De ontsnappingspoging begint op het Paleizenplein. Jullie gaan het centrum van Brussel verkennen, succes!

Escape Tour Brussel
Escape Tour Brussel
Escape Tour Brussel
Escape Tour Brussel
Escape Tour Brussel
Escape Tour Brussel

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?