Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Lissabon

Startlocatie: Standbeeld Dom José I

Boek deze game in de taal:
Engels
Nederlands
Portugees

Tijdens de Escape Tour Lissabon gaan jullie terug naar het jaar 1974. Tijdens de Portugese Anjerrevolutie was Amalia Rodiques bekend als de meest geliefde fadozangeres. In de stad Lissabon kende zij succes op succes en haar liedjes waren overal te horen. Maar voordat de zangeres het wist werd zij gezien als een verdachte.

Speciaal agent Lisbon is expert in het opsporen van tegenstanders van de revolutie. De zangeres werd ervan verdacht banden te onderhouden met de verbannen oud-dictator Salazar. Haar enigste optie was om te vluchten via de geheime uitgang van de stad. Met behulp van haar vrienden doet zij een poging om te ontsnappen.

Escape the city

Met de Escape Tour Lissabon kruipen jullie in de huid van de beroemde fadozangeres. Sluip door de straten van de stad en los diverse vraagstukken op. Weten jullie binnen 2 uur alle raadsels en opdrachten in deze citygame te voltooien? Dan maken jullie kans op een plekje op onze Wall of Fame. Het verhaal speelt zich af in de wijk Alfama en in de buurt van Parque de cães. Jullie zoektocht naar de geheime uitgang begint bij het standbeeld van Dom José I, succes!

Escape Tour Lissabon
Escape Tour Lissabon
Escape Tour Lissabon
Escape Tour Lissabon
Escape Tour Lissabon
Escape Tour Lissabon

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?