Laatst geboekte Escape Tour is in Bergen op Zoom

Escape Tour Marseille

Startlocatie: Monument commémoratif au roi Alexandre

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Met de Escape Tour Marseille gaan jullie terug naar de jaren ’60 in Frankrijk. Gaetona Zampa is een beruchte maffiabaas die de touwtjes stevig in handen heeft in Marseille. Via de oude haven van de stad verscheept hij wapens en heroïne door heel Europa. Maar Zampa wil meer en besluit zijn imperium uit te breiden met een gewaagde exportlijn van Marseille naar Amerika en Canada. Helaas loopt dat voor de heroïnedealer anders dan gedacht…

Zampa heeft al langere tijd onenigheid met Francis Vandenberghe, één van zijn oude bendeleden. Wanneer Zampa erachter komt dat Vandenberghe een deal heeft gesloten met Amerika en Canada om hem uit de weg te ruimen weet hij dat hij zijn leven niet meer zeker is. Via zijn handlangers hoort Zampa dat er een geheime uitgang is in de stad. Maar waar?

Escape the city

Aan jullie de taak om Zampa te helpen deze geheime uitgang te vinden. Met de smartphone in de hand gaan jullie vragen beantwoorden en raadsels oplossen om aanwijzingen te verzamelen. Zetten jullie de snelste tijd van deze citygame neer? Dan vereeuwigen jullie jezelf op de Wall of Fame! Jullie zoektocht begint bij het gedenkteken aan koning Alexander de Eerste van Joegoslavië, succes!

Escape Tour Marseille
Escape Tour Marseille
Escape Tour Marseille
Escape Tour Marseille
Escape Tour Marseille
Escape Tour Marseille

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?