Laatst geboekte Escape Tour is in Brielle

Escape Tour Milaan

Startlocatie: Via Luca Beltrami

Boek deze game in de taal:
Engels
Nederlands

Renato Vallanzasca, geboren in 1950, had op 8-jarige leeftijd al zijn eerste criminele daad op zijn naam geschreven. En daar bleef het niet bij... Op zijn 11e werd hij de jongste bendeleider ter wereld en op zijn 16e ontvoerde hij de dochter van de rijkste man van Milaan. Dat was echter geen succes... Hij werd opgepakt maar al snel wist hij uit de gevangenis te ontsnappen. De stad wordt direct hermetisch afgesloten waardoor Renato opzoek moet naar de geheime uitgang van Milaan.

Met de Escape Tour Milaan stappen jullie in de schoenen van Renato en proberen jullie Milaan zo snel mogelijk te ontvluchten via de geheime uitgang. De politie zitten jullie op de hielen, dus jullie hebben maar twee uur de tijd! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Milaan.

Escape the city

Die geheime uitgang kunnen jullie alleen vinden als je de vragen goed weet te beantwoorden, de opdrachten voltooid, de raadsels oplost en alle cryptische aanwijzingen weet te ontcijferen. En terwijl jullie dit doen kom je met deze citygame ook nog eens langs de leukste plekjes van Milaan! De zoektocht begint bij Via Luca Beltrami en gaat door het historisch centrum (Zone 1: Centro Storico). Succes!

Escape Tour Milaan
Escape Tour Milaan
Escape Tour Milaan
Escape Tour Milaan
Escape Tour Milaan
Escape Tour Milaan

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?