Laatst gespeelde Escape Tour was in Harderwijk

Escape Tour Rhodos

Startlocatie: Temple of Aphrodite

Boek deze game in de taal:
Nederlands

In 1825 vertrok de Antwerpse avonturier Bernard Rottiers naar het roerige Griekenland. Het Koninkrijk der Nederlanden had hem de opdracht gegeven om kunstvoorwerpen uit de klassieke oudheid buit te maken voor een onlangs opgericht museum. Maar Bernard had een dubbele agenda. Stel dat hij restanten van de beroemde ‘Kolossus van Rhodos’ kon vinden... Dan zou hij wereldberoemd worden!

Bernard en zijn reisgenoten kregen het zwaar te verduren. Piraterij en oorlogshandelingen waren aan de orde van de dag. De Grieken waren het overduidelijk niet eens met de praktijken van Bernard. Ze deden er dan ook alles aan om te voorkomen dat hij hun nationale erfgoed de grens over kreeg. Toen Bernard zijn geluk zocht in het Ottomaanse Rhodos, was de maat vol. Hoe lang kon Bernard nog veilig over het eiland dwalen?

Escape the city

Met de Escape Tour Rhodos kruipen jullie in de huid van Bernard Rottiers. Zou hij die geheime uitgang echt nodig hebben? De citygame komt langs leuke en bijzondere plekjes van de stad. Tijdens de zoektocht is het de bedoeling dat jullie opdrachten doen, raadsels oplossen en codes kraken. En dat allemaal op je eigen smartphone. Lukt het om binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden? De zoektocht begint bij Aphrodite Tempel bij het Symi plein, succes!

Escape Tour Rhodos
Escape Tour Rhodos
Escape Tour Rhodos
Escape Tour Rhodos
Escape Tour Rhodos
Escape Tour Rhodos

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?