Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Straatsburg

Startlocatie: standbeeld van Charles Adolphe Wurtz

Boek deze game in de taal:
Engels
Nederlands

Frau Troffea was een onopvallende verschijning in Straatsburg. Sinds haar 17e werkte ze als serveerster in de belangrijkste herberg van de stad, waar vooral handelslieden en adel te vinden waren. Elke avond werd er flink gefeest en gedronken. Troffea was dan ook vaak dansend op de bar te vinden, om te eindigen in het bed van één van de gasten.

In 1518 besloot Troffea het roer om te gooien en meer aan zichzelf te denken. Dansen, daar was ze goed in. En voordat ze het wist stond ze midden in het centrum zwierige bewegingen te maken. Het duurde niet lang voordat mensen met haar mee gingen doen. Het werd een waar volksfeest dat uiteindelijk maanden duurde, tot ongenoegen van het stadsbestuur. Mensen die non-stop aan het dansen zijn, die moeten worden opgesloten in het gekkenhuis. Dat was het teken voor Troffea om de stad te ontvluchten!

Escape the city

Net als Troffea gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Straatsburg. De citygame brengt je via smalle straatjes en verscholen doorgangen langs de mooiste plekjes van de stad. Jullie hebben 2 uur de tijd om het mysterie te ontrafelen. Redden jullie het binnen de tijd? Dan is de beloning een plekje op de felbegeerde Wall of Fame. De Escape Tour Straatsburg begint bij het standbeeld van Charles Adolphe Wurtz, succes!

Escape Tour Straatsburg
Escape Tour Straatsburg
Escape Tour Straatsburg
Escape Tour Straatsburg
Escape Tour Straatsburg
Escape Tour Straatsburg

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?